Nimetön

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Hän hiipii iholleni
juuri silloin
kun sitä eniten tarvitsen

sanomatta
hän mua
rakastaa eniten
juuri silloin
kun sitä eniten tarvitsen

Juuri silloin
hän koskee
mun poskea
kun sanomassa olen
kuinka paljon häntä
rakastan.

Mutta eihän
rakkaus aina
tarvitse
sanoja;

Vaan teot
me ainiaan
muistetaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot