sydän palasina

Runoilija inka13

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä tiesit et oisin antanu sulle kaiken,
enkä mitään ottanu sulta.
Mut tiesitkö et nyt joka asia muistuttaa susta?
Ja et on vaikeet ku en tiedä miten toimia.
Pitäiskö sua viel odottaa?
Vai pitäiskö jo unohtaa,
alkaa ettii uutta unelmaa?
Et kai halunnu mua satuttaa,
mut et tienny mihin tää johtaa.
Mut raukka et vaa pystyny mua kasvotusten kohtaa.
Mun välil tekis mieli sanoo samal mital takas,
mut miten voisin ku oot mulle nii rakas?
Kulta usko et en tarvii mitään muuta,
ku ainoostaa sut, en ees taivaan kuuta.
Haluisin vielä pitää sua lähellä,
kuiskata korvaas et välitän.
Mut mun on pakko jo luovuttaa,
koittaa vaa jaksaa
ja unohtaa..

Selite: 
Joo en oikee tiiä onks nää oikeita runoja, mut haluisin kuulla jotai mielipiteitä? kiitti jos jaksoitte lukee<3
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo on :)

ohan tää runo, on tuossa paljon tunteita, joita runoudeksi kutsutaan , hyvä

Kaunis runo on. ( :
Joskus vaan on pakko unohtaa..

 

Käyttäjän kaikki runot