~ muistot sattuu

Runoilija inka13

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heti kun sut ekan kerran näin
tajusin mun maailma kääntyy nyt toisin päin.
Enää en muistanuy vanhoja
aattelin vaan mun ihanaa tulevaa.
Ja kaikkia kauniita sanoja
joita sulle voisin kuiskia.
pieni sydän oli juuri ehtinyt murtua
ja mietin voisinko sua uskaltaa
jopa rakastaa?

Meni päivä ja toinen ja koulussa
ihan uudella tavalla, nämä kaksi katsetta kohtasivat.

Ja tuli se ilta
sain tutustuu suhun kunnolla.
Ehkä aloit mustakin kiinnostua
ainakin nii annoit mun uskoa.
Ja aloin siihen itekkin uskoa,
täst alkaa meijän kahden tarina.

Meni viikko ja toinen ja kuukausia
Sinä ja minä - oltiin alettu jo styylata.
Mut epävarmuus kai lopuks siihen johti
et ei kuljettu enää toisiimme kohti
ja et yhten päivän ilmotit kulta nyt se on ohi..

Mul on sua vieläkin ikävä
jos voisit koittaa ymmärtää,
poika ilman sua en haluu elää.

Selite: 
Soriet ei oo mikää iha paras mut keksin sen äsken omist tunteist ja muistoist
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot