rakastan

Runoilija inka13

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluun nyt aluks kertoo,
sun hymys, naurus, sussa kaikki saa mut lentoon.
Oot aina mua tukenu, auttanu,
ku mul on ollu heikkoo oot kantanu.
Sun nimes lukee isolla mun sydämessä,
se pysyy siellä ja tulee kestää.
Vaikka meille tulis esteitä,
rakas mä lupaan me kestetään ne yhdessä.
Täs oli kaikki vähän lyhyesti,
mut halusin vaan sanoo, mä rakastan sua ikuisesti.

Selite: 
<3 rakastan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot