tykkään

Runoilija inka13

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vaik ollaan ku yö ja päivä
tai valkee ja musta,
vaik oot mun vastakohta
silti mä tykkään susta !
Vaik en merkkais sulle mitään,
sul on suuri osa mun elämäs.
Ja vaik sateenkaaren väreissä
ystävyyden merkeissä
ollaan hyvissä väleissä,
silti mä haluisin enemmän.

Selite: 
kertoo yhest tyypist vaa, eipä muuta. onkyl parempiiki runoi ollu, mut kommenttei?
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpö :)
Ja ainahan sanotaan että
vasta kohdat täydentää.

 

Käyttäjän kaikki runot