rakkaalle

Runoilija inka13

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluun et tiedät kävi meille mite kävi
sä et ikinä mun mielestä hävii
ei millään muulla oo enää välii
kunhan vaan pysyt vierelläni.
Kulta saat mut nauramaan
saat mut tuntemaan mitä vaan,
käyt nyt läpi mun kanssa tunteista suurinta
sä annat ja saat multa rakkautta.
Sinä ja minä
me pysytään yhdessä,
X sydän X - kuulostaa nii hyvältä.
Mun tunteita voi kuvata vaan kolmella sanalla,
ne sanat on mä rakastan sua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot