Leijonakuninkaita

Runoilija seinäruusutarhuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Koreita, äänekkäitä harjakaulaisia.
Onnenkantamoisten tänne tuomia.
Taitoa, rakkautta, intohimoa.

Kiitos 8
hyvää matkaa
muista lopettaa
ajoissa.

Ja koko suomi laulaa,
kuin juoppo bussipysäkillä.

Tanssii torilla.
Yksin.
Yhdessä.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo upealla joukkueelle ja
kuninkaiden kuninkaalle.
Hatun nosto runolle ja Teemulle

Upea runo.
Kuvastaa hienosti yhden/yhtenäistä tanssia.

 

Käyttäjän kaikki runot