Surullinen vaihe

Runoilija seinäruusutarhuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei.
En lähde kanssanne juhlimaan.
Ei.
En kohota maljaakaan.

Miksi?
Minulla on surullinen vaihe.
Niin.
Ehkä huominen on erilainen.

Mutta tänään en jaksa olla sinulle se,
onnellinen tyttö, tanssi viimeinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot