Kuu ja maailma

Runoilija seinäruusutarhuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olit mulle kaikki
yhden illan
ja sä olit mulle maailma
olin kuin kuu
pyöriessäni ympärilläsi
rakastuneena.

ja vetovoimasi
oli ainut asia
joka esti
minua karkaamasta

maailmankaikkauden
kauniiseen tähtimereen.

Selite: 
Sitä se oli. Rakkautta. Ei ehkä ensisilmäyksellä, mutta jotain pysyvämpää. Yhden yön romanssi, jota muistelen yhä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot