Muistan rakastaneeni.

Runoilija seinäruusutarhuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan rakastaneeni joskus.
Muistan rakastaneeni ihmistä.
Muistan rakastaneeni sinua ja häntä.

Mutta en rakasta enää.
Enää en rakasta ketään.

Muistan rakastaneeni joskus.
Muistan rakastaneeni hetkiä.
Muistan rakastaneeni meitä.

Mutta en rakasta enää.
Enkä kaipaa meidän perään.

Muistan rakastaneeni joskus.
Muistan rakastaneeni tuoksuja.
Muistan rakastaneeni muistoja.

Mutta en rakasta enää.
En ketään tai mitään.

Mutta en rakasta enää.

Selite: 
En ole tainnut rakastaa pitkään aikaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot