Neverdie

Runoilija Firerock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

We found love
in the shape of a butterfly:
satisfy
learn to fly
neverdie

Selite: 
nonsense
Kategoria: 
 

Kommentit

kuolemattomuuden teema on mielenkiintoinen, hyvä

ei tää oikeastaan kuolemattomuutta käsittele.

 

Käyttäjän kaikki runot