Sähköhäiriö

Runoilija Firerock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki piirtää itsensä hävyttömästi
verkkokalvoilleni
saan selvää vain pahimmista sotkuista

enkä näe sinua tänään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

en tarkota tolla sähköhäiriöllä verrata ihmisiä sähkölaitteisiin, vaan viittaan ihan suoraan siihen mistä nää tässä kuvailemani (migreenikohtauksen) oireet johtuu. aivojen sähkötoiminnan häiriöstä.

Ei niin pientä "sähkölaitetta", etteikö jotain vikaa olisi.

tykkään tästä.
ja mitä nyt äkkii luin noita muita
ni tykkään niistäkin.
osaat.

 

Käyttäjän kaikki runot