Hän siirtyi muihin tehtäviin

Runoilija Firerock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerroimme maailman kalleimmin
elossa pidettävälle henkilölle
hänen olevan kallein

ja että nyt on lama
että jostakin pitää säästää

että hänen elintoimintojensa
ulkoistaminen
ei tuottanut tulosta

että hän oli päätynyt
lakkautuslistalle

Hän ei vastustellut,
totta puhuen
hän makasi koomassa

Vedimme piuhat irti
hänen sydämensä pysähtyi

"Krematorioon",
sanoin
"Hänestä tulee kaukolämpöä."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot