Kukka-Kallen kohtalo

Runoilija Firerock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli Masi Mehiläinen
ja pieni Kukka-Kalle
oli Kukka-Kallen tavoitteena
päästä Masin alle

Kävi niin, että
kun Masi lensi Kallen luo
sanoikin:
"En tuolta halua mettä,
on niin ruma kukka tuo!"

Masi nousi jälleen ilmaan,
jatkoi etsintää
rakastui
Kukka-Karoliinaan,
muttei pääty runo tää

Sillä
Kukka-Kallen kohtalo
täytyy vielä kertoa:
merenrannalla talo,
siellä puoliso,
Kukka-Kaarlo

Selite: 
lastenruno, jonka tein tyttöystävän kirjallisen ilmasun kurssin tehtävään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah mikä tunteen aitous. Juonen yllätyksellisyys ja draaman kaari ovat huikean koskettavia ! Upea on runosi. peeäs, maanantaihin ei oo kovin pitkä aika.

 

Käyttäjän kaikki runot