Pelkuri

Runoilija Firerock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuuntelen
paremmin
kuin
vastaan
ymmärrän
enemmän
kuin
myönnän
toivon
enemmän
kuin
pyydän

muistan
esitän
että
unohdan
annan
jaan
ja
lahjoitan

takertuen
alistuen
rakastan

Selite: 
noh täst tuli aika tyhmä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo. Ei yhtään tyhjä. Riimittelit hienosti.

no enpä tiedä tyhmästä. onnistuit tyhjentämään mieleni

 

Käyttäjän kaikki runot