Nimetön

Runoilija martsum

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minua itkettää
mutta kyyneeleet eivät valu
Huudan tuskissani
mutta ääntä ei kuulu

Olen kuin loppuun
palanut kynttilä
Kuihtunut joki
Olen pyörremyrskyn
keskellä

Auttavia käsiä olisi monia
mutta en saa niistä otetta
Yritän todella
mutta mikään ei tunnu
auttavan

Onko tämä minun loppuni
Olenko nyt tullut tieni päähän
Saanko nyt nukahtaa rauhassa
uneen ikuiseen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot