jaksa vielä.

Runoilija EksynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen... sitä en oikein vielä tiedä. olen joku joka etsii itseään ja vaihtoehtoja tulee joka suunnasta. Kirjoittaminen on minulle keino selvittää ajatuksiani ja ehkä myös sitä kautta löydän itseni. olen sellainen joka haluaa täydellisyyttä, vaikka hyvin tiedän etten sitä koskaan saa.
 

Vain muutama vuosi sitten, opin sua kunnolla tuntemaan.
Antamaan anteeksi ja lupauksiis luottamaan.
Löysin ennen niin vieraasta miehestä ystävän,
kuuntelijan, auttavan käden hetkellä hädän.
Pienin askelin tulin sua vastaan
ja nyt askeleeni toistan toiseen suuntaan.
Päästän pikku hiljaa susta irti,
muuten totuus sattuu.
Joka ilta pyydän,
isä, herää vielä huomiseen aamuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot