Seuraavat tuhat vuotta

Runoilija EksynytEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen... sitä en oikein vielä tiedä. olen joku joka etsii itseään ja vaihtoehtoja tulee joka suunnasta. Kirjoittaminen on minulle keino selvittää ajatuksiani ja ehkä myös sitä kautta löydän itseni. olen sellainen joka haluaa täydellisyyttä, vaikka hyvin tiedän etten sitä koskaan saa.
 

Jos muuttuisit näkymättömäksi,
katoisit pois,
ei minulle jäisi kuin loputtomuus.
Ilman sinua oisin tyhjä ihmiskuori,
jolta uupuu tulevaisuus.
Rakastan katsoa syvälle silmiisi,
niihin hukkua.
Jokainen sekuntti sinusta erossa tuntuu väärältä ja pahalta.
Jos vain voisin sinuun vielä tiukemmin takertua,
tuntea hyvyytesi ja lämpösi,
joka ilta äänesi nukahtaa.
Seuraavat tuhat vuotta vierelläsi kulkea lupaan,
katso minuun, näetkö,
kuinka pieni sydämeni sinua rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot