Tämä hetki ainoa

Runoilija Aikio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 20:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1955
Facebook:

love has time enough <3 




 
 





Soutaa aika lävitseni,

hiljaa vaeltavat veet.

Sinut antoi osakseni

Luoja, sekä kyyneleet.



Olet muisto menneestäni,

olet aikaa tulevaa,

sinä, hetki käsissäni,

mahdollisuus rakastaa.









 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, eletään tässä ja nyt, hetkessä <3
Kiitos. Juuri se on asian ydin - ja niin vaikeaa joskus! 
Hienosti hetkessä elämisestä vaikka on olemassa myös mennyt ja tulevaisuus ja niissä suruja ja kaikenlaista tapahtumaa.
Hyvää syntymäpäivää sinulle!🌹
Hetki ihana, kun runosi luin,
antoi elämääni uskoa, kuin
taivaalta pilvistä satoi,
harmoniaa sieluuni kantoi!
Kiitellen Marle :)

 
"Tämä hetki ainoa" on rauhoittavan kaunis hetki ;)
Runosi antaa iloa ja valoa, kiittelee Marle :)
 

Käyttäjän kaikki runot