Linjoilla

Runoilija Aikio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 20:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1955
Facebook:

love has time enough <3 




 
 



Kaunis on linjoilla elämän kirjo - 
luo leikkivät värit valon ja varjon.

Ensi linja ja Tokoin ranta
kesällä viini ja lämmin santa.

Toinen linja vie sossuun ja Vinkkiin
narkkarin ainoaan elämän linkkiin.

Kolmas linja toi sielulle valoa
kävi Oivasta tie kohti uskovain taloa.

Neljäs linja, koulu ja lapset
käy käsikkäin mäkeä harmaahapset.

Viides linja sai brankkaritallit
kun rakkauden puodeissa paloivat pallit.

Kaunis on linjoilla elämän kirjo - 
luo leikkivät värit valon ja varjon.

Ne vuoroin vaihtuu, kunnes ihminen taipuu,
ja raikuissa lasten riemuisan arjen

Karhupuiston Arska uniinsa vaipuu.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, elämässä on hyvin paljon kaikkea yllätyksellistä <3
 

Käyttäjän kaikki runot