Tarpeeksi heikot

Runoilija Aikio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 20:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1955
Facebook:

love has time enough <3 




 
 


Moni luulee, että heidän tietoisuutensa 
ja minuutensa päättyy, 
kun heidän ruumiinsa maatuu. 

Mistä he sen tiedon ovat saaneet? 

Eikö se tieto, joka on tihkunut meille 
historian viisaimmilta ihmisiltä kautta aikojen, 

kerro muuta? 

Ei ole mitään tuonpuoleista, 
joka ei koskettaisi elämäämme tänään. 

On vain asioita ja paikkoja, 
joista meillä ei vielä ole kokemusta - 

ääniä, joita emme ole totutelleet kuuntelemaan, 
onnellisuutta, jonka turhaan torjumme 
takertuen elämän hajoaviin pintarakenteisiin. 

Ja lopulta toiset haavoittuneina 
nöyrtyvät tarpeeksi heikoiksi, 
tarpeeksi kannettaviksi, 

kuin kukkasen siemen,
joka maahan katoaa,
mutta nousee elämään
valoa ja taivasta kohden.

. 

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot