Kaamosvalo (100-vuotiaalle Suomelle)

Runoilija Aikio

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.12.2005
Viimeksi paikalla: 21.12.2023 20:15

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.1.1955
Facebook:

love has time enough <3 




 
 


Pimeä on Suomen kaamos, 
sen päivät niukat. 
Yöt syleilevät ihmisten polkuja. 

Mutta heleä on kaamosvalo, 
päivän pilvettömän seppele,
kun hopea lävistää sen ohuen sinen - 

kas siinä soi sen kansan sielu. 




 
oletus

Kommentit

Kaunis juhlava on runosi 100-vuotiaalle Suomelle.
Tässä hämäeyydessä loistaa hento valo hetken luonnossa
ja Itsenäisyyspäuvän kynttilöissä.
Upea runo!
Suomelle kunnioittava runo.
Valaisee aamuani, kiittelee Marle.
Upeaa luettavaa, milloin tahansa, pidetään Suomea hyvänä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot