suurin rakkaus

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Sinä itkit,
kun lähdön hetkellä annoin hyvän yön halin.
Kun sovittiin,
että soitellaan ja nähdään taas pian.
Halimme ympärillä kaikui haikeuden laulu,
ja sinun hento itku,
pisti minut puristamaan sinua lujemmin.
Sinun otteesi huusi
älä jätä,
ja näin sait minutkin kyynelten vietäväksi.
Mutta miksi mummu itkit tänään?
minä niin pelkään..

älä jätä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

liikuttava hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot