unelmani, haaveeni

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Haluan hengittää nukkuvaa niskaasi,
haluan suojata sinun jokaisen yön.

Haluan nähdä auringon tanssivan ihollasi,
tuntea sen hehkun poskillasi.

Haluan huutaa kuinka rakastan,
heräten raukeaan aamuun sinuun kääriytyneenä.

Haluan kuulla sinun huonoista päivistä,
pestä selkäsi hellien saunailtoina.

Kyllä!
Haluan viettää koko elämäni kanssasi,
niin lähekkäin kuin se vain on mahdollista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot