Nimetön

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Meidän ikuisuus suurin toiveeni,
edes yhden elämän mittainen matka.

Koska,
olet aamuni ensimmäinen ajatus
ja iltaisin se viimeinen.
Unteni päähahmo.
Kaikki nollat puhelinlaskuni lopussa
ja paidalleni valuneet kyyneleet.

Ikuisuutemme alkakoon,
kultaseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot