etupenkin neuvoja

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Takapenkillä kuunnellen.
AJAT LIIAN LUJAA
ANNA MINÄ AJAN
OLE HILJAA JO
HALUATKO KÄVELLÄ KOTIIN

Hiljaisuuden tullen,
peilistä näen,
kummankin suupielissä pieni hymy.
Veljeni rakastaa häntä
ja hän veljeäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Tuohan on erittäin tärkeä asia. Ja noin myös itse haluan kokea joskus oman veljen kanssa (:

Pyyteettömässä rakkaudessa on voimaa.

totta! :)

 

Käyttäjän kaikki runot