huvikumpumme

Runoilija yönenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.
 

Hei,
hypitään kevein askelin,
tanssitaan yhdessä kauniisti.
Jaetaan tämä ihana tunne,
joka sisällämme roihuaa.

Hei,
halitaan ja suudellaan.
Puhutaan toisille tuhmia,
rakastellaan niin että taju lähtee.
Meitä on vain kaksi,
ja koko maailma on meille.

Hei,
juodaan viini suoraa pullosta,
jahtaa minua takaa alusvaatteissa,
naurata minusta kaikki murheet.
ei välitetä mistään muusta,
sillä tänään me ollaan ikuisia.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot