Ensiapua sielulle

Runoilija rentunruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot ensiapua
mun sielulle ja sydämelle.
Korjaat rikkinäiset uomat,
hoidat vuotavat haavat.
Puhdistat liat,
lievität kivut.
Laitat mun sydämeni sykkimään,
minun on helpompi hengittää.
Teet minusta ehjän ja kokonaisen.
Annat mulle uuden elämän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikea löytynyt..hyvä

Avot! eipä sitä tuon sievemmin saatttaisi sanoa ;)

Avoin ystävyys on terapeuttinen juttu.

 

Käyttäjän kaikki runot