Poika tuntematon

Runoilija rentunruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä sanoisin mä sulle,
miten kertoisin sen?
Vastaan kävelet, miettien.
Katsot kohti, hymyilet.
Mitä oikein mielessäs ajattelet?
Aika kuluu ja lähden kohta,
en sua ehkä enää nää...
muistoihini jonnekkin sä kuitenkin jäät.
Mä täällä, sä siellä;
muutaman oven ja askeleen päässä.

Selite: 
Runo pojasta, joka oli samassa työpaikassa kanssani :)
Kategoria: 
 

Kommentit

oi mitä rakkauden kaipuuta

 

Käyttäjän kaikki runot