Voimani mun

Runoilija rentunruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sanoin kuvata sitä voi,
mitä eilinen ilta mulle toi.
Tunsin sydämessäin lämmön sen,
mitä joskus tuntea voi ihminen.
Sait elämäni taas hymyilemään,
toit valoa talveen pimeään.
Jospa jaksan elää sen voimallas sun,
toivon vain; olisitpa joskus mun!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastus muuttumassa rakkaudeksi... kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot