Kaipuu

Runoilija rentunruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jokin minussa kaipaa menneeseen;
iltoihin, jotka olivat odotusta täynä.
Pitkiä katseita ja onnellisia huokauksia.
Mutta jouduin taas jäämään kakkoseksi,
nielemään kyyneleet,
katkaisemaan unelmilta siivet.
Nyt en tiedä mitä unelmoida.
Uskallanko enää toivoa,
haaveilla tulevaisuudesta?
Haluan elää vain tätä päivää,
tätä hetkeä,
tätä yötä,
tätä todellisuutta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot