Unohda

Runoilija rentunruusu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päästä jo irti,
anna mulle rauha sydämeen.
Unohda mut,
lennätä ajatuksista kauaksi pois.
En tahdo sua enää luokseni,
en kaipaa silmiesi katsetta.
Olet mulle vain muisto,
yhden kesän huojuva heinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jos hän olisi ollut vain huojuva heinä olisi helppo päästää irti. kiinnostava on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot