Mä puhun vihapuhetta

Runoilija 97922b480ab91b91e92c5d16df869068

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.6.2018 17:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Taivas lepää harteillasi, oi Vahva

Kiitokseni onnitteluista:)
 

Kysy multa mitä mieltä
mä oon nykytaiteesta

kulttuurista


sillon mä puhun vihapuhetta

paska haisee ja banjot soi


voi helvetti mä sulle sanon

Kato tätä kato oikeen tarkkaan
Kilkatikalkatikulttuuria

ruostuneen levyn ihmettelijöitä riittää


keisarin uudet vaatteet



Oo
on syntynyt suuri Taiteilija

ja jos multa kysyt
mä kieltäisin tän nykykulttuurin
kaikenlaiset taidetapahtumat
festarit ja mukakivat torihumpat

kilkatikalkatipling

jos multa kysyttäisiin
vain harmaa arki
ja toistuvat pakolliset asiat

ehkä joskus silloin

elämästä itsestään

tulisi taidetta





ja ellei muuta niin tahatonta komiikkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, olen lukenut tämän suurella ilolla jo monta kertaa :D Jep!

Tämä hymyilyttää:-)
 

Käyttäjän kaikki runot