Rakastan leikkauksia, verot maksettava

Runoilija 97922b480ab91b91e92c5d16df869068

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.6.2018 17:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Taivas lepää harteillasi, oi Vahva

Kiitokseni onnitteluista:)
 

Rakastan elämää
rakastan
se hulluna sykkii vaan

kaikki perkeleet pimeillä kujilla
maaseudun kurjuus kunniassa
rakkaus on sitä jota ei tunnusteta

kaupunkien kauniit
kasvot kohotettuina

jumalallinen rakkaus sinunkin

jos rahaa riittää

oidibuskompleksi elämän ylläpitäjä
peili kallis kuin viattomuus

tule pois kaapista
tule piiloon elämään
kauniiden harhojen maailmaan
leikkuujälkien arpiseen maailmaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surrealistinen tunnelma. Nautinto lukea.
 

Käyttäjän kaikki runot