Mädätystä

Runoilija 97922b480ab91b91e92c5d16df869068

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.6.2018 17:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Taivas lepää harteillasi, oi Vahva

Kiitokseni onnitteluista:)
 

Härskiintynyt liha
näivettyneet nivelet

kuljen maailman toreilla
eksytys on suurenmoinen

hiljaa hiljaa
teen kuolemaa

minä asun monissa huoneissa
olen käytävien valtiatar

kaikki on mahdollista
kun valttikorttinsa pelaa

oikein tai väärin
vääristymät elämässä
peilaantuvat määräänsä

onnellisuus on määre
jonka jokainen päivittää itse
minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, ehkä jättäisin tuon viimeisen säkeistön pois. Alleviivaa hitusen liiaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot