Sikoja helmille

Runoilija 97922b480ab91b91e92c5d16df869068

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.6.2018 17:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Taivas lepää harteillasi, oi Vahva

Kiitokseni onnitteluista:)
 

Kaikkea ei voi jakaa kaikille

kliseinen helmiä sioille

mut entä jos
oliskin toisinpäin

moniko olisi valmis antamaan
sikoja Helmille

Ilman nykysosiaalipornoa
Helmi kun ei oo pakolainen

Helmi ei tarvii mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä pysäytyskuva. Kiitos.

Kivan erilainen näkökanta

 

Käyttäjän kaikki runot