Luovuus on lievää hulluutta

Runoilija 97922b480ab91b91e92c5d16df869068

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.6.2018 17:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Taivas lepää harteillasi, oi Vahva

Kiitokseni onnitteluista:)
 

Minä olen minä
vaikka helvetti voita kärtsäis

minä jolla ei kaikki muumit aina
ole siellä perunakellarissa
eikä muumimukitkaan kaapissa

musiikki valuu läpi sormien
pää on jäässä
kun korvia kuumottaa

täiarmeija sotaa käy
ihmislihaa pyydystäen

pää verillä kaivan hautaa
maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

onnellinen haluisin olla
sanan siis järkevässä merkityksessä

mut aina ei saa olla
se joka muita tanssittaa

jäätä siis vaan poltellaan

Selite: 
Kökköä kun en osaa tätä tablettia käyttää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot