joskus tuntuu

Runoilija 97922b480ab91b91e92c5d16df869068

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.6.2018 17:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Taivas lepää harteillasi, oi Vahva

Kiitokseni onnitteluista:)
 

Joskus tuntuu
etten mä oo ollenkaan
hiutulanolut tatsi
kaikessa mitä teen

joskus tuntuu
et mä oon niin vahvasti
kaikki sujuu
oon niin läsnä

oon kaikkea
ja en mitään

joskus oon kestämätön keskiluokkainen
pikkusieluisine ajatuksineen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau. Rohkea tilitys.

 

Käyttäjän kaikki runot