Yksipuolista rakkautta

Runoilija justin

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä nyt, älä lastesi kautta.
 

Emmä oo mikää ruma tai tyhmä,
en oo vaa löytäny just sitä yhtä.
Kaverit sanoo, et kyl mä sen viel löydän,
mut mistä? Pitääks niinku ettii alta pöydän?
No ei ollu mikää huikee riimi,
mut sait silti varmaa ajatuksest kiinni.
Ku en oo enää kiinnostunu yhen, kahen illan jutusta,
vaan, et olis joku jolle oikeesti vois sanoo: mä tykkään susta.
No oonhaa mä viel nuori, on mul aikaa,
mut kyl sitä pikku hiljaa vähä rakkautta kaipaa.
Eikä se riitä, et ite tykkää jostai ja haluu olla sen kaa,
niinku varmaa tiiätte, yksipuolista rakkautta on täällä ihan liikaa.

Selite: 
Tuli vaan kerran inspiraatio kyseisest aiheest, ni tällast tuli tehtyy. Toivottavasti joku tykkää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot