Isku

Runoilija justin

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä nyt, älä lastesi kautta.
 

Hei, on tosi kauniit silmät sulla,
niihin upposin niin, et oli ihan pakko puhumaan tulla.
Mut nyt ku oon täs, en keksi sanottavaa,
kädet vapisee ja pyörryttää vaa.

Luulet varmaa, et mä vaan pelaan,
no täytyy kyl myöntää, et sua alasti mielessäni kelaan.
Mut miten olis, voinko sut tanssiin viedä?
Pari discobiisii ja sit ehkä yhet hitaat vielä.
Mä tiedän, voisit ehkä paremmpaakii saada,
mut et tuu pettyy muhunkaa, sen voin taata.

Mut jos et oo kiinnostunu, sano se äkkii,
meinaa sit mä kyl haluun mun sydämen bäkkii…

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot