Mä tykkään susta

Runoilija justin

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä nyt, älä lastesi kautta.
 

Mä täräytän sen heti tähän kärkee,
tykkään sust niin paljo ettei oo mitää järkee.
Haluun olla sun ja vaan sun kaa,
ku puhutaa meist, ni tiedä, et en anna periks tuumaakaa.

Toiset puhuu Romeost ja Juliast, mä puhun sust ja must,
Täs on kato kyse niin paljo suuremmast jutust.
Haluun, et tiedät, et oon tosissani tässä,
lupaan sulle, oot ainoo nainen mun elämässä.

Ja sit viel, haluun sanoo sulle nää viis sanaa:
pliis, tuu tänne ja halaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sulla on kyllä jotenkin ihania runoja, saa ihan hymyilemään:)

Hienosti riimiteltyä ja kulkee muutenkin sujuvasti, pidän näistä molemmista sun runoistas ihan täysillä<3

 

Käyttäjän kaikki runot