Poikien ilta

Runoilija justin

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä nyt, älä lastesi kautta.
 

Ku me lähetää kaverien kaa ulos, meil on melkee aina kivaa,
paitsi ehkä silloin ku joku innostuu liian monta shottii tilaa.

Sen jälkee on meinaa hetken vähä heikompi olo,
mut se helpottaa ja sit alkaa mieles taas pyörii vaan se yks kolo.

Tarkotan tietysti peliluolaa, paikkaa minne voi kaikki rahansa laittaa,
niinpä tiskiltä täytyy parikymppii pelimerkeiks vaihtaa.

Peli käyntii, mut kuten yleensä: onnee ei oo yhtää,
ja niin se diileri taas kaikki mun rahat nyhtää.

Kyl väkisinkii nousee kasvoille vähä ilmettä tuimaa,
mut ei kai siin auta ku mennä joltai vähä lisää rahaa ruinaa.

Sit jossai vaihees eksytään kans tanssii,
tulee sellasii liikkeit, et ei oo kaikil niihin tsanssii.

Ja ennen ku huomataakaa ni jo pilkun valo välkkyy,
joku meist näköjää tiskin luona viel viime hetken pokaa kärkkyy.

Sit kebabin kautta jatkoille,
perus jatkot: kaikki sammuu vieraspatjoille.

Aamul viel hymyllä käydään illan jutut läpi,
hauskaa oli, ehkä ens kerralla mukana oot säki..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No jo vain haluaisin olla mukana, ei vainkaan, mut hienosti olet taas runoillut, pidän ihan mahdottomasti:)))

 

Käyttäjän kaikki runot