Kuinka monta kertaa?

Runoilija justin

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä nyt, älä lastesi kautta.
 

Kuinka monta kertaa voi toiseen ihastua?
Kuinka usein voi ensi silmäyksestä täydellisesti lamaantua?

Kuinka usein voi toiseen pihkaantua?
Kuinka usein toisen kuva voi mieleen liimautua?

Kuinka monta kertaa ihminen voi rakastua?
Kuinka usein se, että luulee löytäneensä sen oikean, voi tapahtua?

Kuinka usein voi ihminen sitten sydämensä särkeä?
Kuinka usein itkeä kyyneliä ja kysyä onko tässä mitään järkeä?

Kuinka monta kertaa voi kestää rakkauden menetyksen?
Kuinka montaa kertaa voi kestää sen tuskan ja pettymyksen?

Kuinka monta kertaa sitä jaksaa uudelleen ponnistaa?
Kuinka monta kertaa voi itselleen uskotella, että ehkä nyt onnistaa?

Vastauksen oivallettuani en murehdi enää hetken vertaa,
sillä määrällä ei ole väliä, vaan sillä, että rakkautta ja sen menetystä koetaan tasan yhtä monta kertaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot