Rakkauden ilmaisussa monenaisia makuja

Runoilija pörrykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005
Viimeksi paikalla: 18.10.2023 22:36

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.11.1949
Facebook:

Jostain luin, että: "Ei ole tärkeää miten vanha olet vaan miten olet vanha." Olen samaa mieltä...on mukavaa olla mieleltään se ainainen rippikouluikäinen, ainakin ajoittain. Ihan tosissani en osaa ottaa edes tätä runoiluanikaan. Mukavaa kuitenkin: lukea toisten tekemiä ja rustata välillä itse.

 
Santa Catalinan sunnuntaimarkkinoilla
rippikouluikäinen laiheliini möi
maaiman parasta hunajaa ja hymyili.

Isotissinen isoäiti kasvatti sen rosmariinin,
oreganon ja basilican juuri meitä varten.

Senior maajussi oli tuonut kolme sukupolvea
kauppaamaan tulikivirouheilla kasvaneet möhkäleet.
Luomua ja aurinkoa ja sointuja kitarasta.

Ja rakkani valmisti sen maistuvan keiton.
oletus

Kommentit

Olipas reipas, rehti, hyväntuulinen runo!
ah elämää siellä jossain ja niin maistuvaa
kirkkaan aurinkoisena sidot ihmiset työstään
sormistaan ja käsistään ylle yhteisen sydämemn
min tahti lie ikiaikainen, suomalaisen silmissä
kirkkaasti erilainen, laineiden tähtiä suudellen
 
mukava tunnelma

pidin
Elämänmakuista kerrontaa.
Hyvä, että rakkaasi osaa valmistaa Sinulle maistuvaa ruokaa.
Tässä runossa maistuu etelä ja sen monet maut. Tulee mieleen ihanat aurinkolomat Espanjassa. Ja kaupanpäälle suussasulava keitto. Lämminhenkinen runo.  
Hieno ruuan ja rakkauden runosi on
Maistuvainen suorastaan
Ja sydänlämpöiset Onnittelut Sinulle tänään
Lämmin hyvänmielen runo
 

Käyttäjän kaikki runot