Sireeni

Runoilija pörrykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005
Viimeksi paikalla: 18.10.2023 22:36

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.11.1949
Facebook:

Jostain luin, että: "Ei ole tärkeää miten vanha olet vaan miten olet vanha." Olen samaa mieltä...on mukavaa olla mieleltään se ainainen rippikouluikäinen, ainakin ajoittain. Ihan tosissani en osaa ottaa edes tätä runoiluanikaan. Mukavaa kuitenkin: lukea toisten tekemiä ja rustata välillä itse.

 

Arotuuli puhaltelee sinne, mistä tuun.
Kotini on lähellä sen pienen joen suun.
"Sireeni on kohta kukassa,
ajatukset täysin hukassa,
polullani astelee tuo outo, kaunis mies."

Älä ikinä, sitä hävitä.
Ota oksa, nuuhkaise ja katso kauan lilaväriä.
Älä ikinä, sitä hävitä.
ota oksa, katso kunnes kukka kuihtuu pois.


Arotuuli hyvästelee miehen sekä kuun.
Sireeni on kasvattanut viereen uuden puun.
"Molemmat on täysin kukassa,
ajatukset aivan hukassa.
Läheltäni lähtenyt on outo, kaunis mies."

Älä ikinä, sitä hävitä.
Ota oksa, nuuhkaise ja katso kauan lilaväriä.
Älä ikinä, sitä hävitä.
ota oksa, katso kunnes kukka kuihtuu pois.
 
 
 
oletus

Kommentit

Tämä lämmin runosi on kyllä sanataidetta parhaimmillaan.
sireenin kauneutta ja tuoksua ei unohda, hyvin sanailtu kaipauksesta
Todella kaunis runo. 
Hyvää syntymäpäivää.
Kiitokset!
ihanan tuoksuiesta, syvältä ymmärtävästi runosi sielukkaasti kukassa ja hukassa, ei elämää eteensä aina näe, vaan parhain on tää säe runosi viimeinen, onnen kun tunnet, sa talleta se, talleta vielä uudestaan, rikkaan rakas on se hetken tullessaan

 
 

Käyttäjän kaikki runot