Ensimmäinen jouluruno

Runoilija pörrykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2005
Viimeksi paikalla: 18.10.2023 22:36

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.11.1949
Facebook:

Jostain luin, että: "Ei ole tärkeää miten vanha olet vaan miten olet vanha." Olen samaa mieltä...on mukavaa olla mieleltään se ainainen rippikouluikäinen, ainakin ajoittain. Ihan tosissani en osaa ottaa edes tätä runoiluanikaan. Mukavaa kuitenkin: lukea toisten tekemiä ja rustata välillä itse.

 
Jossain tonttuja on,
jossain paljon kynttilöitä.
Jossain kaverukset valvovat
jouluisia öitä.

Kanssas tonttuilisin,
sytyttäisin kynttilän.
Antaa ystävyyden hetki
lämpöäkin enemmän.

 
Selite: 
Kokeilin "pikarunoa", kun tein joulukorttitilauksen netissä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mukava on runosi
Ihanan upea jouluinen runo. Kohta saa alkaa joulu tulemaan. 

Jossain kaverukset valvovat jouluisia-öitä, tulee mieleen lapsuudenjoulut, silloin oli semmoinen

sääntö meidän kodissa, että saimme valvoa myöhään lautapelejä, sekä kävimme myös kuutamokävelyllä!
Muistoista se joulu koostuu, joten tehdäään niitä lisää ja hyviä semmoisia!***

Ihana kommentti Sinulta. "Tule joulu kultainen".
Näin jälleen alkaa olla tonttuilun aika.
Lämpöinen runo
Mukava, lämmin runo.
tunnelma joulurunollasi aidosti lapsenmielinen
hyvää tahtovan antavainen, ystävyydessä onnellinen
hiljaisuudessa rauhoittuen - niin luot sanoittan tuntuman
sydäntahtoisen ja valoisan
 
 

Käyttäjän kaikki runot