Kesän kasvot

Runoilija Koskelo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi!
 

Aurinko meille taas näyttäytyy,
maa ja kasvit taas värjäytyvät,
uimaan ihmiset pulahtavat,
jäätelötkin nyt avautuvat,
aurinkorasvat naftaliinista otetaan,
aurinkolasit silmille laitetaan,
tästäkö kesä nyt sitten alkaa,
ainakin säiden puolesta varmaan,

Selite: 
Kevään ja alkavan kesän kunniaksi runoa :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot