Raiteilta pois

Runoilija Koskelo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi!
 

Toit sä taas tuskaa mulle,
haluat mut varmaan mullan alle,
järkytit uudestaan mun mieltä,
veit mut pois iloisuuden tieltä,
olin päässy jo mielentilastani yli,
kiitos, että teit tän mulle ja suljit sylis,
en pääse sua enää halaan,
sua mä ainoastaan kaipaan,
ei se silti sulle riittäny,
et mua ikinä edes kiittäny

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot