Tasa-arvon nimissä

Runoilija Koskelo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi!
 

Uutisia lukiessani tekee aina mieli itkeä,
haluan syrjimisen ja kiusaamisen pois kitkeä,
eivät jotku anna elämälle arvoa,
pitää mun varmaan jotain alata palvoa,
ahdasmielistä ja typerää porukkaa kaikkialla,
samanarvoisia ihmisiä kaikki vaik jumalana on Allah,
ei uskonto tai ihonväri ihmistä huonommaksi tee,
rasistit ja idiootit syrjinnällään huomiota hakee,
kiusaaminen erilaisuuden takia on aivovammaista,
kiusaajia pitäis jotenki rankaista,
ettei ne enää pahaa tee tai muuta tekoa paskaista,
Antakaa elämälle arvoa,
silloin saa jokainen armoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan loistavarytminen riimitys, sisälläni alkoi rap-meininki heti tätä lukiessani. Asia ja sanomakin kohdallaan, eikun menoksi!

 

Käyttäjän kaikki runot