Mielen viilto

Runoilija Koskelo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi!
 

Viilsi taas pahasti mun mieltä,
odotin taas liikaa rakkaudelta,
musta sielu pääsi taas valloilleen,
ahdistus asettui jälleen aloilleen,
se kasvoi uudestaan mun ruumiiseen,
mieleen mustaan ja tuuliseen,
sattuu mua taas ihan helvetisti,
elämänpalo valaisee taas himmeästi,
miks mulle taas tuli tunne tää,
ei tästä kärsi eniten kuin pää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot